Известие

Collapse
No announcement yet.

захранващ кабел

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• захранващ кабел

някои да знае от каде мога да си прекарам захранващия кабел на усилвателя от акомулатора кам багажника на 145 1,9jtdако може и снимки ,предварително благодаря

Ето колега:
    http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=24961

Ползвай търсачката
    166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
    ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

преди да тръгнеш да правиш тая операция поразгледай хубаво за дупчица с с гумена тапичка навътре зад педалите , не точно гумена е нещо между силикон и гума на мен на 156 жтд-то ми беше така и дупчицата е точно колкото да излезе кабела и води право нагоре към акомулатора(тая дупка мисля че са я правили алармаджийте и са запупили с онова за шумоизолация).И аз се бях приготвил да разглобявам... и т.н... ама тая дупчица ме улесно много прекарването на кабели ми беше 10 мин , като много внимавай с лайсните дето са долу отстрани , аз не успях да счупя нито една щипка ама... знам че лесно се чупят
      ПРАВИТЕ ОТСЕЧКИ СА ЗА БЪРЗИТЕ КОЛИ ЗАВОИТЕ СА ЗА БЪРЗИТЕ ШОФЬОРИ!sigpic

Comment

Зад раментата на чистачките отдясно има същия пиниз със тапичката ама си чпухме пръстите (3ма души по 10 пръста смятай ) до де мушнем кабела ама сега е яко скрит

аз да питам къф е тоя пиниз както си карам и изведнъж CDто спира звука към колоните??? смисъл работи сидито а звук няма и само с рестарт на панела се оправя някой да знае нещо ?>?? Pioneer DEH3000MP
        ex AlfaRomeo 145 2,0 QV -> Голямата ЛюбоФ
        Nissan Qashqai 2,0 140hp
        Renault Megane III Coupe 1,6 16V 110hp
        ShineRay XY350ST-2 StreetKiller

Comment

Първоначално публикувано от Balagan Покажи съобщение
          Зад раментата на чистачките отдясно има същия пиниз със тапичката ама си чпухме пръстите (3ма души по 10 пръста смятай ) до де мушнем кабела ама сега е яко скрит

аз да питам къф е тоя пиниз както си карам и изведнъж CDто спира звука към колоните??? смисъл работи сидито а звук няма и само с рестарт на панела се оправя някой да знае нещо ?>?? Pioneer DEH3000MP
          Свали панела и от зад има винтчета.Виж да не са се разхлабили.Ако не е от там го разглоби и провери спойките.После,ако имаш пари,може да го изхвърлиш и да си вземеш ново.
          На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
          Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

ЕЕЕЕ човек на 1 година е ебати ,аз че ше зимам ново че зимам ама много ме успокои да го хвърля вика
            ex AlfaRomeo 145 2,0 QV -> Голямата ЛюбоФ
            Nissan Qashqai 2,0 140hp
            Renault Megane III Coupe 1,6 16V 110hp
            ShineRay XY350ST-2 StreetKiller

Comment

Working...
            X